מאמרים

  • מערכת האתר (25.11.2014)
    החורף הגיע בשיא מפתיע  ואיתו הצורך במרק חמים וטעים שיחזק ויזין.   מי מאיתנו לא אוהב לחזור הביתה לריח מרק שממלא את חלון המטבח באדי בישול מרענן.   לשם כך אספנו עבורכם מספר מתכוני מרקים מנצחים שהעלו על ידי גולשים אדיבים.   נשמח עם תשתפו מתכונים של מרקים מיוחדים...
  • מערכת האתר (11.05.2016)
    מערכת Xchef  מברכת את כל בית ישראל בחג מימונה טעים ומלא קלוריות....   אתם מוזמנים להנות מהמתכון הקליל של נינה להכנת מופלטות בעצמכם ! למתכון  תאכלו ותסעדו.    
  • מערכת האתר (01.05.2016)
    חג הפסח כבר בפתח ואין זה פסח בלי אכילת מצות, הרי לא סתם מכנים את חג הפסח כחג המצות ... יש כאלה שיכתירו את המצה והשוקולד למריחה כמאכל הלאומי של הפסח, אין זיכרון ילדות טוב יותר מהמצה הראשונה בפסח שכולה עטופה בממרח שוקולד עשיר. המצה עשויה מבצק מחמשת מני דגן (חיטה, שעורה, שבולת שועל,...
  • מערכת האתר (11.05.2016)
    ברוקולי הינו ירק המשתייך למשפחת הכרובים (המצליבים) והוא בעל ערך תזונתי רב לבריאות הגוף. הברוקולי בעל גבעול עבה ופרחים בצבע ירוק כהה, ודומה מאוד בצורתו לכרובית. הברוקולי עשיר בסיבים תזונתיים כגון ויטמין C ,B ,E ,K , סידן, ברזל ומינרלים. רבים נוהגים לבשל את הברוקולי במים לפני...
  • מערכת האתר (11.05.2016)
    אין זה סוד שהעגבנייה במטבח הישראלי היא שם דבר. אין סלט או סוגי תבשילים שאנחנו לא מכיניסים, מוסיפים או מתבלים במוצרים המופקים מהעגבנייה. מרבית האנשים חושבים שהעגבניה היא ירק, אך מבחינה בוטנית העגבניה היא פרי כי היא מכילה זרעים ומתפתחת מפרח, כיום מגדירים את העגבנייה כירק בתחום...
  • מערכת האתר (25.11.2014)
    לא פעם ביקרנו במסעדה והזמנו בה סטייק עסיסי רך וטעים ושאלנו את עצמנו מה הסוד?.... ואיך זה כשאנחנו מנסים להכין בבית את אותו הסטייק הוא לא יוצא ברמה כזאת. רבים מאיתנו אינם מודעים לתהליך ציילת הסטייק בגריל כך שיענה לדרישות הטעם המיוחדות, בשביל זה ריכזנו עבורכם מדריך קצר אשר יסייע...
x