פשטידת ברוקולי, פסטה וגבינות

נינה זלאיט
נינה זלאיט פרסם מתכון ב15.01.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 400 גרם ברוקולי מבושל 400 גרם פסטה מבושלת 1 חבילת קוטג' 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת 150 גרם גבינה צהובה 4 ביצים 1 כפית אבקת אפיה מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם 1/4 כפית אגוז מוסקט 150 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות 4 כפות פירורי לחם חצי גביע גבינה לבנה
  • תיאור המתכון :

    פשטידת ברוקולי, פסטה וגבינות.

  • אופן ההכנה :

    מבשלים את הברוקולי עד להתרככות וקוצצים דק. 

    מבשלים את הפסטה במים חמים עם כף מלח.
    מערבבים את כל המרכיבים (מלבד פירורי הלחם) יחדיו ומעבירים לתבנית אלומיניום מלבנית (בינונית).
    משטחים את הרכיבים לגובה אחיד ומעל מפזרים את פירורי הלחם ומעט גבינת מוצרלה מגורדת. 
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות. 
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x