עוגת שושנים חלבה ושוקולד

נינה זלאיט
נינה זלאיט פרסם מתכון ב15.01.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : 500 גרם קמח שמרים 90 גרם סוכר 2 ביצים 1/3 כפית מלח 120 מ"ל חלב חבילת חמאה מומסת (100 גרם) 120 גרם ממרח נוטלה 120 גרם חלבה מגורדת
  • תיאור המתכון :

    עוגת שושנים חלבה ושוקולד

  • אופן ההכנה :

    הכנת הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, סוכר, חלב, ביצים, מלח וחמאה עד לקבלת בצק רך. מניחים להתפחה כשעה וחצי.

    לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק לאליפסה בעובי אחיד ומןרחים את ממרח השוקולד ומפזרים חלבה (ראה תמונה).
    מגלגלים את הבצק וחותכים ל- 7 חתיכות.
    משמנים תבנית אלומיניום עגולה ומניחים שושנה אחת באמצע התבנית ומפזרים מסביבה את יתר השושנים (ראה תמונה). מניחים להתפחה נוספת כשעה. בגמר ההתפחה מורחים ביצה טרופה מעל השושנים ומכניסים לתנור ל- 50 דקות בחום של 175 מעלות.
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שלוש שעות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x