קציצות עוף וכרובית מטוגנות

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב02.01.2017
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : 500 גרם בשר חזה עוף טחון
    חצי כרובית
    בצל
    2 שיני שום
    5 גבעולי כוסברה
    5 גבעולי פטרוזיליה
    כוס פירורי לחם מוזהבים
    כפית כורכום
    חצי כפית כמון
    כפית שטוחה מלח
    חצי כפית פלפל שחור
    ביצה. כוס וחצי שמן קנולה לטיגון.
  • תיאור המתכון : קציצות אווריריות ורכות של עוף וכרובית בטעם של עוד
  • אופן ההכנה : מבשלים את הכרונית במים רותחים 5 דקות. שוטפים במים קרים וטוחנים במעבד מזון. טוחנים במעבד מזון בצל, שום , פטרוזיליה וכוסברה. מעבירים לקערה עם כל שאר המרכיבים. מערבבים היטב ומשהים 10 דקות. 
    מחממים שמן לטיגון במחבת. יוצרים קציצות בגודל פינג פונג, ומשטחים על כף היד. 
    מטגנים על אש בינונית כדקה וחצי או עד שמזהיב, מכל צד. 
    מעבירים לנייר סופג, ומתחילים לנשנש בכייף. 
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 45 דקות
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x