חזה עוף בטמפורה

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב19.12.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : 3 פרפרים חזה עוף דק דק חתוך לרצועות קטנות. לטמפורה: 1 כוס קמח
    3/4 שקית אבקת אפיה
    1/3 כפית מלח
    ביצה
    כוס מים.
  • תיאור המתכון : מתכון מהיר וטעים ברמות אחרות שאתם והילדים לא תפסיקו לנשנש.
  • אופן ההכנה : מערבבים את המרכיבים היבשים של הטמפורה, מוסיפים ביצה, מערבבים, מוסיפים מים ומערבבים היטב עד שאין בכלל גושים.  מניחים בצד למשך 10 דקות.
    מכניסים פנימה את רצועות חזה העוף ומערבבים היטב, כך שהם יהיו מצופים מכל הצדדים. 
    מטגנים בשמן עמוק.
  • טיפים : אם כבר החלטתם לשבור דיאטה, ניתן להשתמש באותו השמן לצורך הכנת צ'יפס ולהגיש בצד. 
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 30 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x