פאייה דגים

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב10.08.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : דגים
  • מוצרים : 5 פילה אמנון
    2 כוסות אורז בסמטי
    1 פלפל אדום
    1 פלפל צהוב
    1 בצל לבן
    1 גזר
    2 שיני שום
    300 גרם שעועית
    1 גבעול טימין
    כפית פפריקה מתוקה
    כף כורכום
    2/3 כף מרק עוף (לא חובה)
    חצי כפית כמון
    מלח
    פלפל
    כוס בירה לבנה
    כף גדושה רסק עגבניות
    3.5 כוסות מים רותחים
    4 כפות שמן קנולה.
  • תיאור המתכון :

    ארוחה שלמה בסיר אחד , טעים בטירוף ,  מיוחד ובריא.

  • אופן ההכנה :

    מחממים בסיר כבד ורחב את השמן. מטגנים את הבצל עד שמזהיב קלות. מוסיפים פלפלים קצוצים לקוביות, גזר קצוץ לקוביות, טימין. מקפיצים 4 דקות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים תוך קרצוף תחתית הסיר. מוסיפים את השעועית וממשיכים לערבב. מוסיפים את הבירה, מבשלים חדקה, מוסיפים את המים ורסק העגבניות מעורבב עם מעט מים רותחים. מערבבים. שופכים מעל את האורז. מבשלים חמש דקות. מפזרים מעל את הדגים עם העור כלפי מעלה. סוגרים את הסיר. מבשלים על אש קטנה כ 10 דקות. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך חצי שעה עד 40 דקות.

    בתיאבון!
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : צרפתי
  • תגיות :
  • ללא גלוטן : ללא גלוטן


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x