ברוקולי עם שום

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב08.08.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : שונות ותוספות
  • מוצרים : 500 גרם ברוקולי מחולק לפרחים בינוניים
    6 שיני שום קצוצות
    4 כפות שמן זית
    מלח ופלפל
  • תיאור המתכון :

    נראה שהברוקולי ירוק זוהר ?

    נראה כמו טכניקה של פוטושופ?
    אז זהו.. שלא.. 
    הברוקולי בושל בטכניקת 'בישול ירוק', 
    טכניקה פשוטה למדיי אותה אסביר במתכון
  • אופן ההכנה :

    מבשלים במים רותחים עם מעט מלח את הברוקולי כ 4 דקות. מסננים ומעבירים מיד לקערת מים קרים (אין צורך בקרח). 

    במחבת עמוקה מחממים קלות את השמן. מוסיפים את השום ומטגנים חצי דקה. 
    מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים כמה דקות
    והרי לכם ברוקולי ירוק זוהר וטעים למשעי
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 20 דקות
  • כשר : כן
  • תגיות :
  • ללא גלוטן : ללא גלוטן


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x