פשטידת בשר חצילים ועגבניות

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב30.07.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : 1 חציל גדול ורחב
    3 עגבניות תמר
    4 שיני שום
    1 פלפל חריף. לקציצות בשר: 400 גרם בשר בקר טחון
    1 בצל ל לבן מגורד
    2/3 כף מלח
    2 שיני שום כתושות
    4 כפות פירורי לחם
    ביצה
    כף פפריקה
    חצי כפית פלפ
    כפית כורכום. לרוטב: מיץ מלימון אחד
    3 כפות רסק
    כף סוכר
    פלפל
    מלח
    כף פפריקה
    חצי כוס מים
    מעט שמן קנולה.
  • תיאור המתכון :

    פשטידה ים תיכונית דקורטיבית , חגיגה לעיניים!

  • אופן ההכנה :

    חותכים חציל ואורכו , ואז פורסים לרוחבו. פורסים עגבניות תמר. עושים קציצות רחבות מתערובת הבשר. מסדרים בתבנית לפי התמונה כאשר הפלפל החריף באמצע. 

    מערבבים את חומרי הרוטב ומשקים את הפשטידה. 
    מכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 50 דקות, מסירים את נייר האלומיניום ומחממים לעוד 10 דקות. 
    בתיאבון!
  • זמן ההכנה : עד שעתיים
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : ערבי
  • תגיות :
  • ללא גלוטן : ללא גלוטן


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x