מפרום תפוח אדמה

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב19.02.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : 5 תפוח אדמה קלוף וחתוך לרוחב ל'פיות'. שמן לטיגון קמח לבן 3 ביצים
    כפית פפריקה מתוקה
    חצי כפית מלח. למילוי: 300 גרם בשר בקר
    1 בצל
    1 תפוח אדמה
    5 עלים מכרפס
    חופן קטן כוסברה
    10 עלים נענע
    כפית כורכום חצי כפית כמון
    2/3 מלח
    חצי כפית פלפל. לרוטב: 1 בצל קצוץ גס
    2 כרפס
    2 עגבניות חתוכות לקוביות
    2 כפות רסק עגבניות
    כף שטוחה פפריקה אדומה
    חצי כף מלח
    חצי כפית פלפל
    חצי פלפל ירוק חריף.
  • תיאור המתכון :

    מפרום תפוח אדמה ברוטב.

  • אופן ההכנה :

    מערבבים את מרכיבי הבשר ושמים במקרר.

    מכינים את הרוטב: מחממים מעט שמן בסיר רחב . מטגנים את הבצל. מוסיפים כרפס חתוך גס ופלפל חריף ירוק ומאדים. מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לעגבניות ומטגנים. מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כ 5 דקות. מוסיפים מים רותחים. מבשלים על אש בינונית כרבע שעה. 
    בינתיים מכינים את המפרום:   חותכים תפוחי אדמה מקולפים לפרוסות עם פה, לא עד הסוף,   ממלאים בבשר ומהדקים. מחממים שמן לטיגון. טובלים בקמח, אחר כך בביצים המתובלות בפפריקה ומלח ומעבירים לטיגון. מעבירים לצלחת מרופדת נייר סופג. לבסוף מעבירים לרוטב הרותח. מבשלים 45 דקות על אש בינונית.
    בתיאבון!   
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : מרוקאי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x