פשטידת ברוקולי וכרובית

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב10.01.2016
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : 6 פרחי כרובית
    6 פרחי ברוקולי
    1 בצל גדול חתוך לטבעות 3 כפות שמן זית
    125 גרם גבינת ריקוטה
    200 גרם גבינה בולגרית מפוררת
    3 פרוסות גבינה צהובה חתוך גס
    250 גרם קוטג'
    5 כפות קמח תופח
    מלח
    פלפל גרוס
    3 ביצים
  • תיאור המתכון :

    פשטידת ברוקולי וכרובית. מתכון קל, דיאטטי והכי חשוב - טעים

  • אופן ההכנה :

    מרתיחים סיר עם מים מומלחים. חולטים את הכרובית והברוקולי 5 דקות. מסננים ומניחים בצד. 

    מאדים בצל עם שמן עד שמשחים ומניחים להצטננות. 
    מערבבים בקטרה את כל שאר במרכיבים ואת הבצל המאודה.  
    מניחים בתבנית את פרחי הכרובית והברוקולי עם הראש כלפי מעלה.
    שופכים מעל את התערובת. 
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 45 דקות, עד שמשחים מלמעלה. 
    מגישים לאחר 10 דקות לפחות לצורך התגבשות הפשטידה. 
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 30 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x