עוגיות ממולאות תמר ואגוזים

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב20.09.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : למלית:1 חבילה מחית תמר בואקום
    חופן אגוזי מלך מרוסקים
    רבע כוס שמן זית
    כפית קינמון. לבצק: חצי קילו קמח לבן
    חבילה מרגרינה
    שקית סוכר וניל
    1 שקית אבקת אפייה
    קורט מלח
    חצי כוס חד פעמית שמן קנולה
    כוס מים פושרים
  • תיאור המתכון :

    עוגיות ממולאות תמר ואגוזים

  • אופן ההכנה :

    מכינים את הקמח: לשים את הקמח עם המרגרינה והשמן. מוסיפים את אבקת האפייה וסוכר וניל ומלח. מוסיפים תוך לישה את המים. 

    עושים מלבן דק על משטח מקומח. שמים 'נחש' של המלית בקצה המלבן. מגלגלים, חותכים ומפרידים מהמלבן. סוגרים את הקצוות עם האצבעות ומניחים בתבנית מרופדת אבקת אפייה. 
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20 דקות. 
    מפזרים אבקת סוכר וטורפים
  • טיפים :

    לא לגעת בעוגיות עד שהן מתקררות, בכדי שלא ייתפרקו

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : ערבי
  • תגיות :
  • ללא גלוטן : ללא גלוטן


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x