פיצה נפוליטנה במחבת בשלוש דקות (מתכון מצולם)

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב15.09.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : לבצק : קמח עם שמרים של אסם
    600 מ"ל מים
    מלח
    כפית סוכר
    שמן זית לרוטב: 4 עגבניות
    מלח
    פלפל שחור
    אורגנו
    בזיליקום לתוספות: גבינת מוצרלה לתוספת פטריות : חצי חבילה פטריות שמפניון פרוסות
    חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
    5 כפות שמן זית
    חצי כפית מלח
    חצי כפית פלפל שחור גרוס
    3 שיני שום קצוצות
  • תיאור המתכון :

    פיצה נפוליטנה מוכנה תוך 3 דקות על המחבת. והטעם - כאילו יצאה עכשיו מהטאבון 

  • אופן ההכנה :

    הכנת הבצק : מכניסים למיקסר 1 ק"ג קמח עם שמרים מוסיפים סוכר, 2.5 כפות מלח ומתחילים לערבב במהירות אטית. מוסיפים 600 מ"ל מים בהדרגה ו 4 כפות שמן זית ממשיכים לערבב במשך 7 דקות במהירות אטית . מניחים את הבצק בצד וניגשים להכין את הרוטב .

    הכנת הרוטב : שמים בסיר מעט שמן זית מכניסים 4 עגבניות חתוכות לקוביות מוסיפים 2 כפיות מלח , כפית פלפל שחור , כפית אורגנו , 2 שיני שום ומעט בזיליקום. חשוב לא להוסיף מים בכלל לאחר שהרוטב נהיה נוזלי מקררים את הרוטב בצד וניגשים לפתוח את הבצק.

    מחממים מחבת על אש גבוהה. מרדדים בצק בעובי 0.5 מ"מ לעיגול על גבי התבנית. מעבירים למחבת.  מפזרים רוטב (חשוב לא לגעת בצדדים) מוסיפים גבינת מוצרלה וכל תוספת אחרת שאתם אוהבים. מכסים במחבת ספירלה ומחכים כ 3 דקות . מוציאים בעזרת תרווד ומגישים. 

    בתאבון!!!

  • טיפים :

    את מחבת הפסים ניתן להשיג בשוק רמלה 

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 10 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : איטלקי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x