מאפה אישי נאשי

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב21.08.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : כוס וחצי קמח
    160 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
    7 כפות מים קרים
    כפית סוכר וקורט מלח. למליט: 6 נאשי קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
    קינמון
    2 כפות קמח
    5 כפות סוכר
    2 כפות מיץ לימון לקראמבל: 1/2 כוס קמח
    3 כפות סוכר
    4 כפות חמאה מרוככת.
  • תיאור המתכון :

    כשאגס ותפוח נפגשים: מאפה נאשי - הכלאה בין אגס ותפוח .

  • אופן ההכנה :

    מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר עם וו לישה את חומרי הבצק ומעבדים עד קבלת בצק מעט דביר. משטחים, קורצים עיגולים ומניחים בתבנית למאפים אישיים, משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 10 דקות. 

    מכינים את המליט: מערבבים במחבת נאשי, סוכר וקינמון עד לריכוך הנאשי. מוסיפים קמח ולימון, מערבבים מעט ומסדרים בתבנית. 
    לקראמבל: מערבבים את חומרי הקראמבל  ומפוררים ביד  .
    מפזרים מעל את הקראמבל ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות. 
    לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת סוכר.
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x