קנלוני תרד וגבינות פטה

אורית סידי
אורית סידי פרסם מתכון ב15.06.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 1 חבילת תרד קפוא סנפרוסט
    1 בלוק גבינת פטה
    200 גרם גבינה לבנה 5%
    1 ביצה
    1 שמנת לבישול גדולה
    גבינת פרמזן
    מלח
    פלפל שחור.
  • תיאור המתכון :

    מומלץ בחום קנלוני תרד וגבינות פטה

  • אופן ההכנה :

    מפשירים את התרד ושמים במסננת עד שיורדים כל הנוזלים חותכים את התרד לחתיכות קטנות, לאחר מכן מוסיפים לתוך קערה גדולה את הגבינות, הביצה וממלאים את הקנלוני ומסדרים בתבנית.


     לאחר שכל התבנית מלאה מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ושופכים את כל השמנת מעל.
    מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום בינוני כ 20 דקות , לאחר 20 דקות בודקים שהפסטה קנלוני מוכנה, במידה ולא נשאר נוזלים מוסיפים מים וממשיכם לבשל עד שהפסטה מוכנה לפני ההגשה מפזרים למעלה פרמזן ומחממים בתנור.
  • טיפים :

    אפשר להשתמש גם בתרד טרי, רק שצריך לאדות אותו כ 15 דק' ולסנן היטב.

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 20 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : איטלקי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x