פאי גבינה , ריבת חלב וקצפת

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב03.03.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : לבצק פריך :120 גרם חמאה
    180 גרם קמח
    25 גרם אבקת סוכר
    1 כפית תמצית וניל
    1 חלמון
    2 כפות חלב. לגבינה : 450 גרם גבינת שמנת 30% שומן
    בטמפרטורת החדר
    75 גרם סוכר
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל
    3 ביצים
    כף קמח. לשכבת ריבת חלב: 250 גרם ריבת חלב. לקצפת : 125 מ"ל שמנת מתוקה
    כף אבקת סוכר
    1/2 כפית תמצית וניל לקראמבל שקדים : 25 גרם שקדים טחונים
    25 גרם חמאה
    20 גרם סוכר דמררה
    35 גרם קמח.
  • תיאור המתכון : עוגה מושקעת לאירועים מיוחדים ברמה גבוהה, והטעם בהתאם
  • אופן ההכנה : להכנת הבצק : מעבדים במיקסר עם וו לישה חמאה, קמח , אבקת סוכר, וניל ומלח . מוסיפים חלמון וחלב. אם הבצק לא מתאחד מוסיפים כף - 2 כפות מים. משטחים בדיסקית , עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה. 
    מרדדים על משטח מקומח לעובי 3-4 מ"מ. מסדרים על תבנית פאי. דוקרים את הבסיס במזלג. מכניסים למקפיא לכחצי שעה. 
    אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות 20-25 דקות. מצננים. 
    טורפים גבינה , סוכר, מלח ווניל . מוסיפים את הביצים תוך טריפה. מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך טריפה כל העת. יוצקים על התחתית המצוננת. אופים ב 150 מעלות כ 15-20 דקות. מצננים. 
    מזלפים מעל את ריבת החלב עם צנתר חלק. משאירים בשוליים מקום לקצפת. 
    לקראמבל שקדים : מעבדים במעבד מזון שקדים , חמאה, סוכר וקמח לפירורים. מכניסים לתנור על נייר אפיה לכ 120 דקות עד שמזהיב מעט. מקשטים ומגישים.
    בתאבון !
  • רמת קושי : קשה
  • זמן ההכנה : עד שלוש שעות
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x