עוגת קרם שוקולד

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב04.02.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : לתחתית:200 גרם שוקולד מריר
    100 גרם חמאה
    3/4 כוס סוכר
    כוס חלב. 30ביסקוויטים פתי בר. לקרם : 2 מיכלי שמנת מתוקה
    כפית תמצית וניל
    חבילת אינסטנט פודינג וניל
    כוס חלב. לשכבה העליונה : 100 גרם שוקולד חלב כפית נס קפה
    כפית חמאה
    חצי מיכל שמנת מתוקה.
  • תיאור המתכון :
    עוגת קרם שוקולד מעלפת של אחותי הנסיכה ליאורי :)
  • אופן ההכנה :

    לתחתית : מחממים את כל החומרים פרט לפתי בר על אש קטנה עד שהתערובת נוזלית. מוסיפים פתי בר שבורים ומערבבים הכל יחד. 

    משטחים בתבנית ומכניסים לפריזר ל 10 דקות. 
    לקרם : מערבבים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
    משטחים על התבנית. מעבירים למקפיא ל 4 שעות.
    לציפוי: להשים את כל החומרים בכוס. להכניס למיקרו ל 30 שניות. לערבב ולהכניס ל 20 שניות נוספות. 
    לשפוך על העוגה ולהניח לקרם לצפות העוגה. להזיז את התבנית ימינה ושמאלה עד שמתפזר השוקולד. 
    לקישוט: מכניסים ביסקוויטים למעבד מזון. מקשטים את סביב העוגה. ניתן להוסיף קישוטי שוקולד בחלק הפנימי העליון של העוגה
     
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעתיים
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x