פשטידת קנלוני חצילים

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב16.01.2015
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : 3/4 חבילת קנלוני
    חצי מבושל. למילוי : 1 חציל בקליפתו
    חתוך לקוביות
    1 גמבה חתוכה לקוביות
    6 שיני שום קצוצות
    5 כפות שמן זית
    4 עגבניות חתוכות לקוביות
    150 גרם גבינת מוצרלה מגודרת
    חופן עלי בזיליקום קצוצים. לרוטב בשמל : 1/2 1 כוסות חלב
    50 גרם חמאה
    חצי כוס קמח לבן
    1/2 כף מלח
    1/2 כפית פלפל
    1/2 כפית אגוז מוסקט. 3/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת .
  • תיאור המתכון : מתכון חלבי מנצח
  • אופן ההכנה : 1. מכינים את המילוי : מחממים בסיר שמן זית , מטגנים דקה את הפלפל. מוסיפים חצילים , מקפיצים מספר דקות . מוסיפים את השום וממשיכים עד שמצטמצם ומשחים. מוסיפים מלח , פלפל ועגבניות . מבשלים 20 דקות על אש קטנה תוך ערבוב מדי פעם. 
    2. ממלאים עם שקית זילוף את הקנלוני. מסדרים בתבנית בינונית. מה שנשאר , מפזרים מעל. 
    3. מכינים את רוטב הבשמל: מחממים את החמאה. שופכים מעל את הקמח , שייספג בחמאה. תוך ערבוב במטרפה מוסיפים את החלב בהדרגה. ממשיכים לטרוף עד שמסמיך ומכבים את האש. 
    4. מפזרים על הקנלוני ומעל מפזרים את הפרמזן. 
    5. מכניסים לתנור שחומם ב 220 מעלות ל 20 דקות עד שמזהיב. 
    6. להגיש אחרי מספר דקות , שלא 'יברחו' כל המיצים. 
  • טיפים : ניתן להכין כלזניה , להמתמש בדפי לזניה במקום הקנלוני. 
  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x