רביולי תרד וגבינות ברוטב עגבניות

חזי זלאיט
חזי זלאיט פרסם מתכון ב09.08.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 1 חבילה רביולי תרד וגבינות
    5 עגבניות טריות
    3 שיני שום
    1 בצל בינוני
    מעט שמן זית (לטיגון)
    1/2 כוס חלב
    2 כפיות מלח
    1 כפית פלפל שחור
    3 כפות פפריקה מתוקה
    1 כפית אורגנו
    חופן עלי בזיליקום עדיף טרי קצוצים דק.
  • תיאור המתכון :

    רביולי תרד וגבינות ברוטב עגבניות פשוט קל להכנה וטעים כל כך 

     
  • אופן ההכנה :

    מכניסים חבילה של רביולי לתוך סיר עם מים רותחים למשך 5-7 דק'.

    להכנת הרוטב :
     
    מטגנים במחבת בצל עם מעט שמן זית עד לקבלת צבע זהוב,
     
    חותכים כ 4-5 עגבניות לקוביות של כ 1 ס"מ ומוסיפים למחבת, 4 שיני שום כתוש ומכניסים לתוך סיר/מחבת ומערבבים בעדינות.
     
    לאחר רתיחה מוסיפים כוס מים ואת התבלינים מלח, פלפל שחור,אורגנו ופפריקה אדומה לאחר כעשר דקות מוסיפים את עלי הבזיליקום 
     
    הגשה :
     
    לתוך צלחת עמוקה מוסיפים שמן זית ו 3 כפות רוטב עגבניות , מעליהם כ 4-5 רביולוי ויוצקים רוטב נוסף מעל הרביולי 
     
    בתאבון
     
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 30 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : איטלקי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x