עוגת שוקולד, ריבת חלב ואגוזי פקאן

Rita Tal
Rita Tal פרסם מתכון ב08.08.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : לשכבת שוקולד
    פתי בר וריבת חלב: 250 גרם ביסקוויטים
    שבורים גס
    בטעם רגיל או שוקו 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם חמאה 1/2 כוס ריבת חלב 1/2 מיכל שמנת מתוקה לשכבת מוס ריבת חלב: 2 מיכלים שמנת מתוקה 1 חבילה אינסטנט פודינג ריבת חלב (או 1 חבילה פודינג וניל בתוספת 2 כפות ריבת חלב) לציפוי: 1/2 מיכל שמנת מתוקה 120 גרם שוקולד מריר 15-20 אגוזי פקאן
  • אופן ההכנה :

    מכינים את שכבת השוקולד, הביסקוויטים וריבת החלב:
    ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה (בסיר על אש קטנה או במיקרוגל). 
    מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. 
    מערבבים פנימה את שברי הביסקוויטים ומשטחים את התערובת בתבנית משומנת.
    מכינים את מוס ריבת החלב: 
    מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב
    (אם משתמשים בפודינג וניל+ריבת חלב, מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב לקראת סוף ההקצפה). 
    משטחים מעל תערובת השוקולד. מעבירים למקפיא לשעה, להתייצבות.
    מכינים את הציפוי ומקשטים:
    בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מוזגים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. 
    מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה (מטלטלים בעדינות את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל פני השטח). 
    שמים את ריבת החלב לקישוט בשקית ניילון קטנה וגוזרים פתח קטן בשפיץ. צפזרי את אגוזי הפקאן מעל .

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x