רביולי ברוטב רוזה ב 10 דק'

Liran Sidi
Liran Sidi פרסם מתכון ב08.08.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 1 חבילה רביולי בטטה
    2 עגבניות טריות
    3 שיני שום
    1/2 חבילה שמנת לבישול 15% שומן
    2 כפותרסק עגבניות
    1 בצל בינוני
    מעט שמן זית (לטיגון)
    1/2 כוס חלב
    כפית סחוג ירוק ביתי (אפשר להשתמש גם בסחוג קנוי)
    מלח
    סוכר
    פלפל שחור
    פפריקה מתוקה
    כורכום
    אורגנו.
  • תיאור המתכון :

    רביולי בשמנת ועגבניות להכנה בעשר דקות בלבד.

  • אופן ההכנה :

    מכניסים חבילה של רביולי לתוך סיר עם מים רותחים למשך 5-7 דק'.

    במקביל מטגנים בסיר בצל עם מעט שמן זית עד לקבלת צבע זהוב, מגרדים בגרדת 2 עגבניות (ללא הקליפה), שום כתוש ומכניסים לתוך הסיר ומערבבים בעדינות.
    לאחר רתיחה מוסיפים את 2 כפות רסק העגבניות ושמנת לבישול מערבבים קלות ומוסיפים 1/2 כוס חלב, לבסוף מתבלים בסוכר, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, אורגנו ומעט כורכום.
     
  • טיפים :

    1. ניתן להכין את הרביולי בטטה באופן עצמאי.


    2. מגישים עם עלי נענע לקבלת טעם, ריח וצבע.
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 10 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : אירופאי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x