שוקי עוף ברוטב עם זיתים וחצילים - של דודה מוניק

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב17.05.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : 8 שוקי עוף
    1 קופסה זיתים סורים מגולענים
    1 בצל
    3 שיני שום
    4 כפות שמן קנולה
    4 עגבניות חתוכות
    1 חציל מקולף וחתוך לריבועים
    כף מלח
    כפית שטוחה פלפל גרוס
    3/4 כף תבלין לעוף בגריל
    חצי כף כורכום
    מים רותחים
    חצי זר כוסברה קצוצה.
  • תיאור המתכון :

    מתכון מעולה שהמציאה דודתי מוניק המדהימה מאילת , שכל ארוחה אצלה זו חגיגה .

     
  • אופן ההכנה :

    מטגנים בשמן קנולה את שוקי העוף, מוציאים מהסיר.

    תוך כדי , בסיר נפרד , מכניסים את הזיתים למים רותחים , ומסננים. חוזרים על הפעולה שלוש פעמים , למניעת מרירות.
    מטגנים באותו הסיר את הבצל עד שמזהיב קלות , מוסיפים את השום , העגבניות והחציל. מכסים את הסיר, מבשלים על אש נמכה עד שהעגבניות מתרככות. 
    מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
    מניחים מעל את שוקי העוף. 
    מוסיפים את הזיתים ומכסים במים רותחים עד גובה העוף. 
    מבשלים 25 דקות. מוסיפים את הכוסברה, מבשלים עוד חמש דקות. 
    בתאבון !
  • טיפים :

    מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • כשר : כן
  • עדה : מרוקאי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x