פשטידת פטריות ותירס

שושנה כהן
שושנה כהן פרסם מתכון ב03.05.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : 2 חבילות פטריות טריות
    חצי קופסאת שימורי תירס
    250 גרם גבינת מוצרלה
    גבינה בולגרית
    250 גרם גבינה לבנה
    250 גרם קוטג 5%
    250 גבינה צהובה
    בצל
    פלפל
    מלח
    3 ביצים
    3 שיני שום
    זעתר
    חצי כוס קמח שיפון\לבן.
  • תיאור המתכון :

    מתכון קליל וטעים, מאוד פשוט להכנה ובריא לילדים

  • אופן ההכנה :

    יש לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולקצוץ דק דק את השום , נטגן אותם ביחד, כאשר אנחנו לקראת הזהבה יש להוסיף את הפטריות הטריות (קצוץ דק) נמשיך לטגן יחדיו עד שגם הפטריות יקבלו גוון מוזהב נטבל כפית פלפל גרוס וכפית מלח, לאחר שסיימנו ניתן לרכיבים להתקרר קצת.

     
    כעת נערבב את הגבינות , שימו לב לגבי הגבינות המוגרדות (צהובה, מוצרלה, בולגרית) אפשר לשחק ולשנות לפי הטעם (או לפי מה שיש במקרר...) ,
    נוסיף את כל הרכיבים לקערה ונוסיף לתעורבת כפית אגוז מוסקט ו 3 כפיות זעתר.
    נערבב היטב עד לקבלת תעורבת אחידה ונוסיף את הבצל הפטריות המוטגנים.
    לאחר שסיימנו יש להעביר את התערובת לפילה ששומנה (תרסיס שמן זית).
     
    להכניס ל50 דקות אפייה על 180 מעלות 
    ובתאבון !
     
  • טיפים :

    מתכון מאוד קליל שאפשר להכין יחד עם הילדים.

  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x