קציצות בשר ברוטב צהוב עם תוספת קישואים וכרובית

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב22.04.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : בשרי
  • מוצרים : לקציצות: 350 גרם בשר בקר טחון
    חופן פטרוזיליה קצוצה
    1 בצל מגורד
    1 תפוח אדמה מגורד
    חצי כפית פלפל שחור
    חצי כפית מלח
    כף פפריקה אדומה. לרוטב: 1.5 בצל גדול חתוך לקוביות
    4 שיני שום קצוצות
    כפית כמון
    חצי כפית קינמון
    כף וחצי כורכום
    כף שטוחה מרק עוף
    3/4 כף מלח
    גרידה מחצי לימון
    מיץ מחצי לימון
    פרחים מחצי כרובית
    שני קישואית חתוכים
    4 כוסות מים רותחים
  • תיאור המתכון :

    מתכון מהמם בריחות משגעים שממלאים את הבית באהבה

  • אופן ההכנה :

    להכנת הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ומגלגלים כדורים בגודל כדור פינג פונג.

    להכנת הרוטב: מחממים שמן בסיר , מאדים את הבצל , לאחר דקה מוסיפים את השום. מוסיפים את התבלינים , מקרצפים את הסיר עם כף עץ ומוסיפים מים רותחים. מכניסים את מיץ הלימון וגרידת הלימון. מכניסים את הקציצות תחת אש גבוהה. מנמיכים את האש. לאחר 5 דקות מוסיפים מעל בעדינות את הכרובית והקישואים. מפזרים עליהם רוטב. מבשלים 30 דקות על אש בינונית. 
  • טיפים :

    מומלץ להגיש לצד המג'דרה המצויינת מהאתר .

  • רמת קושי : בינוני
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • כשר : כן
  • עדה : מרוקאי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x