קציצות בשר ברוטב צהוב עם תוספת קישואים וכרובית
שירלי זלאיט- כהן
פרסם מתכון ב22.04.2014
דירוג מתכון:
דירוג מתכון:
מידע נוסף
- קטגוריה : בשרי
- מוצרים : לקציצות: 350 גרם בשר בקר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה מגורד
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה אדומה. לרוטב: 1.5 בצל גדול חתוך לקוביות
4 שיני שום קצוצות
כפית כמון
חצי כפית קינמון
כף וחצי כורכום
כף שטוחה מרק עוף
3/4 כף מלח
גרידה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
פרחים מחצי כרובית
שני קישואית חתוכים
4 כוסות מים רותחים - תיאור המתכון :
מתכון מהמם בריחות משגעים שממלאים את הבית באהבה
- אופן ההכנה :
להכנת הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ומגלגלים כדורים בגודל כדור פינג פונג.
להכנת הרוטב: מחממים שמן בסיר , מאדים את הבצל , לאחר דקה מוסיפים את השום. מוסיפים את התבלינים , מקרצפים את הסיר עם כף עץ ומוסיפים מים רותחים. מכניסים את מיץ הלימון וגרידת הלימון. מכניסים את הקציצות תחת אש גבוהה. מנמיכים את האש. לאחר 5 דקות מוסיפים מעל בעדינות את הכרובית והקישואים. מפזרים עליהם רוטב. מבשלים 30 דקות על אש בינונית. - טיפים :
מומלץ להגיש לצד המג'דרה המצויינת מהאתר .
- רמת קושי : בינוני
- זמן ההכנה : עד שעה וחצי
- כשר : כן
- עדה : מרוקאי
- תגיות :
הדירוג שלך
+
הוסף למעודפים
תגובות
אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה