פסטה ברוטב פסטו פטריות

שירלי זלאיט- כהן
שירלי זלאיט- כהן פרסם מתכון ב23.03.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 1 חבילת פסטה
    1 זר שלם של עלי בזיליקום
    5 שיני שום
    2 כפיות מלח
    1/3 כוס שמן זית
    1 חבילה פטריות קצוץ לפרוסות
    1 בצל קצוץ דק
    כפית פלפל שחור גרוס.
  • תיאור המתכון :

    מתכון מומלץ לארוחת ערב קלילה ומהירה פסטה ברוטב פסטו פטריות טעם נהדר .

  • אופן ההכנה :

    להכנת הפסטה:

    להרתיח מים בסיר ולהכניס את הפסטה לבשל לפי הוראות היצרן בין עשר ל 15 דקות לאחר מכן מורידים מהאש מסננים ושוטפים במים.
    להכנת הרוטב:
    מכניסים לבלנדר את זר עלי הבזיליקום,שום,שמן זית והמלח וקוצצים.
    בסיר מחממים מעט שמן זית ומכניסים את הבצל, הפטריות ומוסיפים  כפית פלפל שחור גרוס עד לקבלת גוון זהוב, לאחר מכן מוסיפים את רוטב הפסטו לסיר מוסיפים 1/3 מים רותחים ואת הפסטה מבשלים כ 3 דקות נוספות ומגישים.
     
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 20 דקות
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x