פסטה מוקרמת בתנור

Dana Sidi
Dana Sidi פרסם מתכון ב02.03.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : פסטות
  • מוצרים : 1 חבילת ספגטי 1 שמנת 15% שומן לבישול רסק עגבניות 3 עגבניות טריות 3 שיני שום גבינת קשקבל גבינה צהובה גבינת פרמזן
  • תיאור המתכון : ללקק את האצבעות....
  • אופן ההכנה :
    מבשלים את ספגטי עד שהוא מתרכך ומסננים היטב.
    במקביל מכניסים לסיר 1 בצל ומתגנים עד שהוא מזהיב, מוסיפים את העגבניות הטריות, השמנת, 4 כפות רסק עגבניות, 3 שיני שום ותבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מעט תימין ואורגנו.
    מכניסים את התערובת לתוך הסיר ומבשלים לעוד כ 5 דק' תוך עירבוב עדין של הספגטי.

    לאחר הבישול יוצקים את הספגטי לתבנית מפזרים את הגבינות הקשות (גבניה צהובה, קשקבל, ופרמזן) ומכנסים לתנור לחום של 180 מעלות ל 15 דק'.
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 30 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : איטלקי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x