לאפה עיראקית

שושנה כהן
שושנה כהן פרסם מתכון ב01.03.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : מאפים
  • מוצרים : 250 גרם קמח לבן
    250 גרם קמח שיפון
    25 גרם שמרים
    כפית וחצי מלח
    חצי כפית סוכר
    רבע כוס שמן זית
    2 כוסות מים פושרים.
  • תיאור המתכון : מדהים כמה שזה פשוט וטעים להכין לאפות ביתיות .
  • אופן ההכנה : ניתן להכין את המתכון גם עם 500 גרם קמח לבן ,
    תחילה ניקח את הקמח ונערבב היטב עם השמרים , נוסיף את המלח והסוכר ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה , לאחר מכן נוסיף את השמן הזית והמים בהדרגה, נפעיל את המיקסר לכ10 דקות  עד לקבלת בצק אחיד , במידה והבצק עדיין דביק יש להוסיף מעט קמח לבן.

    לאחר שסיימנו יש להתפיח את הבצק כשעה ולחסותו. 
    כאשר הבצק סיים לפתוח ניתן להכין עיגולים מן הבצק בו זמנית יש לחמם מחבת עם טיפת שמן זית .
    נפתח את העיגולים לצורת עגולה ושטוחה ונשים במחבת , יש לחמם כל צד ל2 דקות ויש לנו לאפה מוכנה .
  • טיפים : יש להקפיד להוסיף מעט שמן זית למחבת בין הוצאת הלאפות.
  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד שעה וחצי
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • עדה : עיראקי
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x