עוגת בננות מהממת פרווה

אילנה מזרחי
אילנה מזרחי פרסם מתכון ב19.01.2014
דירוג מתכון:







  

מידע נוסף

  • קטגוריה : קינוחים
  • מוצרים : שלוש בננות גדולות בשלות
    כוס וחצי קמח לבן
    כוס קוקוס
    כף תמצית רום
    1/2 כפית קינמון
    כף תמצית וניל
    שלוש ביצים
    3/4 כוס שמן קנולה
    כוס סוכר
    שקית אבקת אפייה
    אבקת סוכר
    רבע כוס סוכר חום
    חצי כוס אגוזי מלך או שבבי שוקולד מקופלת לקישוט
  • אופן ההכנה :

    טורפים את הביצים בקערה , מוסיפים את שני סוגי הסוכר, ואת השמן, תמצית רום ווניל וממשיכים לטרוף. מוסיפים את הבננות המעוכות , ואת שאר המרכיבים. מערבבים היטב. מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות. מפזרים מעל את אגוזי המלך או שוקולד מקופלת, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 35 דקות . מוציאים כשהקיסם מעט רטוב אם רוצים רטוב מבפנים . אם לא , כשהקיסם יבש. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים חם או קר.

  • טיפים :

    אם רוצים שהעוגה תהיה פרווה לא מוסיפים את המקופלת מעל.

  • רמת קושי : מתחילים
  • זמן ההכנה : עד 60 דקות
  • מתאים לילדים : כן
  • כשר : כן
  • תגיות :


הדירוג שלך



+ הוסף למעודפים

תגובות

אין תגובות , תהיה הראשון שכותב תגובה למתכון זה
שם :
הוסף תגובה

x