טיפים לבישול עם פירות וירוק שעומדים להירקב

xchef xchef
פירות העונה
1. הכנת שיקים ומיצים טבעים - במידה וקינתם פירות והם מתחילים להירקב קלפו ותחתכו אותם,שימו במקפיא ובכל פעם שרוצים מיץ טבעי, שייק פירות או גילדת סורבה / פרוזנט ניתן לקלות ובמהירות להשתמש בהם - מתכונים באתר
פירות מומלצים: תותים, בננות, מנגו, מלון....
עגביות
1. הכנת שקשוקה - מבשלים את ארוחת הצהרים / הערב בהתאם למצב העגבניות במקרר - מתכונים באתר.
2. רסק עגבניות - מאחר וכמעט כל תשביל במטבח הישראלי מכניסים עגבניות, במידה ויש עגביות רכות במקרר אפשר להוציא לרסק אותם , שמים בתבנית של קוביות קרח ומקפיאים.
3. הכנת סלט עגבניות חתוכות עם פלפל - סלט עדין בו מקלפים את הקליפת העגבניות ומוסיפים פלפל ירוק חריף (מתכון באתר).
4. הכנת מטבוחה
פלפלים וגמבות
1. פלפלים קלואים - במידה ויש כמות גדולה של פלפלים בצבעים שונים ומגוונים שאתם יודעים שלא תבשלו או תכינו סלט מהם דרך פשוטה ומהירה היא לקחת את כל הפלפלים ופשוט להכניס אותם לתנור למצב של גריל טורבו - מתכונים באתר
מלפפונים
1. הכנת סלט טרטו ( סזיקי) - נשארתם עם הרבה מלפפונים במקרר והם ולא יחזיקו יותר מדי זמן, זה הזמן להכין סלט מלפפונים עם יוגורט והרבה שום...
לימונים
1. הכנה של משקאות שונים ומגוונים - לימון גרוס, לימון נענע, לימון אלקוהולי.
2. הקפאה של לימונים בתוך תבנית קוביות קרח, יכול לשמש לתיבול סלט או הכנת סלט לימונים קר.
סלרי
1. לא פעם קורה שמכינים מרק וכמות הסלקי שקניתם גדולה ולאחר מכן אין מה לעשות עם הסלרי, בכדי לא לזרוק לא לחשוב מה עוד לבשל אפשר פשוט לאחר ניקוי הסלרי להקפיא אותו בשקיות ולאחסן לשימוש במרק אחר או בכל תבשיל שיש בו סלרי.
תאריך פרסום : 27.03.2014
x